4.Kars Ardahan Iğdır Günleri Tanıtım Günleri 2020 Ankara
Başkent Ankara’da 4. kez düzenlenecek olan Kars Ardahan Iğdır Günleri Tanıtım Günleri 23-26 Ocak 2020 tarihleri arasında Altınpark fuar alanında ziyaretçileriyle buluşacak.Ziyaret saatleri sabah 10:00 ile akşam 20:00 arasında olup girişler ücretsizdir.
4.Kars Ardahan Iğdır Günleri Tanıtım Günleri 2020
Kars Ardahan Iğdır Günleri Tanıtım Günleri 23-26 Ocak 2020 tarihlerinde Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenecek etkinlikte ziyaretçilere yöresel lezzetler, halk oyunları, mutfak sanatı, sosyal ve kültürel değerler sunulacak.Yöresel kültürün tanınması, tanıtılması ve gençler tarafından gelecek nesillere taşınmasında öncülük etmek amacıyla bölgeye has birbirinden lezzetli yemekleri misafirlere tanıtılacak. Ziyaretçiler, kaz etli pilav, hingel, taş köfte gibi geleneksel yemeklerin hazırlanışı öğrenecek, tadına bakacak. Doğu Anadolu mutfağının sembolleri olan kaşar peyniri, gravyer peyniri, Kars kazı, Ardahan balı, Iğdır kayısısı, yayık tereyağı etkinlik alanında sergilenecek.
Kars Ardahan Iğdır Günleri Tanıtım Günleri kapsamında düzenlenen güzellik yarışması yapılacak ve ziyaretçilere kaşar döneri, bal şerbeti, kete, çeçil peyniri, Kağızman elması gibi yöresel ürünler ikram edilecek. İllerin âşıkları, sanatçıları yörelerin ezgileri ile kulaklarda farklı bir tını bırakırken, folklor ekibi ise görsel bir şölen sunacak. Yürekleri sızlatan, tarihin acı dolu sayfalarında yer alan ‘Sarıkamış Harekatı’ sunumu ve ‘Ebul Hasan Harakani’nin yolculuğunu anlatan sunum da etkinlikte yer alacak. Ayrıca Sarıkamış ve tüm şehitler için mevlit okunacak.
Aşıkları anma programında ise, dünden bugüne aşıklar geleneği anlatılacak ve gönüllerde iz bırakan aşıklar, anlatım ve türkülerle anılacak. Üç ilimizin topraklarında doğmuş, büyümüş birçok yazarın imza günü ve resim sergisi de etkinliğin kültürel boyutunda yer bulacak.
Kars, Ardahan, Iğdırlı esnafların büyük ilgi gösterdiği ve katılım sağladığı etkinlikte yine bu illere ait kaz yemeği, piti, kesme aşı, hengel gibi birçok yöresel mutfak lezzetleri ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri 2020 Ankara ★ 1.Bölüm
Kars Kazı Videoya Özel %10 İndirimle
Kars Kaz Etinin Faydaları Say Say Bitmiyor
Ardahan DAMAL BEBEK Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günlerinde
Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri 2020 Ankara 2.Bölüm
Afrikadan Gelen Kafkas Üniversitesi Öğrencileri Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günlerinde
Kars İli Arı Yetiştiriciler Birliği (Fuat İncesu) Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günlerinde
Fuarda Karşılaştığım Takipçilerim Serkan Kıyak & İlyas Tuzcu
Bal Kolesiyoneri Atilla Yusuf Özcan Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günlerinde
https://isacoturoglu.com.tr/genel/bal/bal-koleksiyoneri-atilla-yusuf-ozcan-kimdir.html
Kars Ardahan Iğdır Günleri Tanıtım Günleri 2020 Resimleri
6. Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri 2022
6. Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri 24-27 Kasım 2022 tarihleri arasında Başkent Millet Bahçesinde Ankaralılarla buluşacak… https://isacoturoglu.com.tr/akm-fuar/kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri-2022.html
Gerçek ismi Ani Medeniyeti olup bakımsızlık nedeniyle Ani Harabeleri olarak anılır olmuş.Ani Harabeleri Kars’a 48 km. uzaklıkta yer alıyor. Ocaklı Köyü yakınında,Türkiye-Ermenistan sınırına yakın Arpaçay nehri kenarında konumlanan kentin kuruluşu M.Ö. 350-300 yıllarına dayanıyor.Birçok uygarlığı üzerinde yaşatan Ani Harabeleri İpek Yolu üzerinde bulunan önemli konaklama noktalarından olması ayrı bir önem taşıyor.
Tarihimizde 93 harbi döneminde bölge… isacoturoglu.com.tr/gezi/kars-ani-harabeleri.html
ATLI KIZAKLA KARS ANİ HARABELERİ TURU
Hazır Çıldır Gölü kızak turundan bahsetmişken aynı hizmeti Kars Ani Harabelerinde de alabileceğinizi biliyormuydunuz.Evet Ani Harabeleri Atlı Kızak Turu hakkında detaylar için tıklayın.
isacoturoglu.com.tr/gezi/atli-kizakla-kars-ani-turu.html
Kars Balı Coğrafi İşaretini Aldı
https://isacoturoglu.com.tr/yorum/kars-bali-cografi-isaretini-aldi.html
İLHAN KOÇULU BİZİM NEDEN “BAKTERİ BANKAMIZ YOK” KONUŞMASI
https://isacoturoglu.com.tr/yorum/ilhan-koculu-bizim-neden-bakteri-bankamiz-yok-konusmasi.html
Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri 2017
https://isacoturoglu.com.tr/akm-fuar/kars-ardahan-igdir-tanitim-gunleri.html
Kars Tanıtım Günleri 15-18 Kasım 2018 tarihleri arasında yapılması planlanıyordu ve son hafta fuar iptal olmuştu.
Ankara Fuar ve Festival Takvimi 2020
https://isacoturoglu.com.tr/akm-fuar/ankara-fuar-festival-takvimi-2020.html
ANKARA AKM TANITIM GÜNLERİ 2019 FUAR TAKVİMİ
https://isacoturoglu.com.tr/akm-fuar/ankara-akm-tanitim-gunleri-2019-fuar-takvimi.html
Merhaba! Size en iyisini diliyorum. Bu fuardaydım ama ne yazık ki broşürleri ve iletişim bilgilerini kaybettim. Videonuzu gördüm, fırsatınız varsa…