1.Uluslararası Ekmek Festivali Ankara

Uluslararası Ekmek Festivalii 13- 15 Ekim 2017 tarihleri arasında Ankara Cermodern’de (Adliye Otopark Yanı / Sıhhiye) ziyaretçilere ev sahipliği yapacak. Almanya, Arjantin, Fas, Güney Afrika,  İtalya, Ukrayna ve daha birçok ülkenin katılımı ile gerçekleşecek Festival birbirinden ünlü misafirleri ağırladı.

Uluslararası Ekmek Festivali Etkinlikleri Nelerdir?

Ünlü diyetisyenler ekmekle ilgili doğru bilinen tüm yanlışları konuşacak. Ünlü gurmeler ve ünlü blogerler ekmek festivalinde takipçileriyle bir arada olurken festivalde yer alacak şefler Türk mutfağının yanı sıra uluslararası mutfakların da tariflerini ziyaretçiler ile paylaşacak. Ru-An Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecek Uluslararası Ekmek Festivali’ne 75 bin üzerinde katılımcı bekleniyor.Festival, Cermodern’de (Adliye Otoparkı yanı / Sıhhıye) 13-15 Ekim 2017 tarihlerinde ziyaretçileri ile buluştu ve bizde gidemeyenler için festivalin nabzını tuttuk.

Uluslararası Ekmek Festivali Etkinlik Takvimi

Uluslararası Ekmek Festivali Etkinlik Takvimi

Uluslararası Ekmek Festivali 13- 15 Ekim 2017 tarihleri arasında Ankara Cermodern’de gerçekleşecek olup etkinlik takvimi şu şekildedir.

Detaylar İçin Tıklayın

Ankara Uluslararası Ekmek Festivali Etkinlik Takvimi

Aşağıdaki çizelgede gün içinde hangi saatte hangi stantta etkinlik olduğunu bulabilirsiniz.

Ankara Uluslararası Ekmek Festivali Etkinlik Takvimi

Uluslararası Ekmek Festivali Etkinlik Takvimi

Mustafa Afacan ile Anadolu Siyez Buğdayı Tohumu Mustafa Afacan ile Anadolu Siyez Buğdayı Tohumu her gün 16:00-16:30 saatlerinde… Yeşim Akkaya ile bayat ekmek, Şef Hazer Amani Yeşim Akkaya ile bayat ekmek ile neler yapılmaz ki önerileri… Şef Hazer Amani ile Ekmek yapmak…

Zülfikar Sayın Turgay Şaral Zülfikar Sayın ile Ekmek ve Sanat Söyleşisi… Turgay Şaral ile Gluten Gerçeği Söyleşisi..

Zeki Açıkgöz Zeki Açıkgöz Muftakta… Ekmek ve Sağlık konulu panel…

Prof.Dr.Ayhan Temiz ile Ekşi Maya Mucizesi, Diyetisyen Elvan Odabaşı Prof.Dr.Ayhan Temiz ile Ekşi Maya Mucizesi söyleşi… Diyetisyen Elvan Odabaşı ile sağlıklı beslenmede ekmek söyleşi…

Dr.Sachihiro Omura ile bir ekmek mucizesi Hititler Dr.Sachihiro Omura ile bir ekmek mucizesi Hititler söyleşisi… Uluslararası ekmek konulu panel…

Dr.Hüsrev Turnagöl, Çocuk Diyetisyeni Hatice Karslıoğlu, Asuman Kerkez Dr.Hüsrev Turnagöl ile sporcu beslenmesi konulu söyleşi… Çocuk Diyetisyeni Hatice KarslıoğluAsuman Kerkez ile Anneannemin tenceresinden ekmek lezzetleri..

Uluslararası Ekemek Festivalinde çok sayıda workshop şeklinde etkinlikler düzenlenecektir.

 

Cer Modern Fuar Giriş Ücreti Nedir

Cer Modern Fuar Giriş Ücreti Nedir?

Cer Modern fuar giriş ücreti kişi başı 5₺ dir….
Not: Fuar ücreti girişte ödeniyor ve makbuz veriliyor.Önceden online ödeme seçeneği yok.

Uluslararası Ekmek Festivali Uluslararası Ekmek Festivali

Uluslararası Ekmek Festivali Sizler İçin Gezdik

Bu video yaklaşık 30dk olup aşağıya firmaları ekleyerek ve diğer internet sitelerinden de alıntı yaparak yer vereceğim.Bu video çok uzun diyenler için videoyu bölümlere ayırarak aşağıda detaylara yer vereceğim.

Uluslararası Ekmek Festivali Broşürleri

Uluslararası Ekmek Festivali Broşürleri

Uluslararası Ekmek Festivalinden aldığımız broşürleri ve fuara dair aklımda kalan detayları anlattığım bir video çektim.İzlemek isteyenler için hemen aşağıya ekliyorum.

Somuncubaba Uluslararası Ekmek Festivalinde

Somuncubaba Uluslararası Ekmek Festivalinde

Aksaray’ın meşhur Somuncu Baba Ekmeği Uluslararası Ekmek Festivalinde belli bir ağırlığı olan standlardan birisiydi.Ekmekleri ateşsiz fırında 4 saatte fındık kabukları atılarak ağır ağır pişiriliyor ve raf ömrü de uzun oluyor.Biz standı gezerken bi kalabalık vardı, birisi Somuncu Baba kostümü giymiş diğeri ise beyaz aşçı önlüğü giymiş ve fotoğraf çektiriyorlardı.Akşam haberlerde görünce anladım ki beyaz önlük giyen  Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann’mış.

Detaylar İçin Tıklayın

 Aksaray’ın meşhur Somuncu Baba Ekmeği Uluslararası Ekmek Festivalinde belli bir ağırlığı olan stantlardan birisiydi.Ekmekleri ateşsiz fırında 4 saatte fındık kabukları atılarak ağır ağır pişiriliyor ve raf ömrü de uzun oluyor.Biz standı gezerken bi kalabalık vardı, birisi Somuncu Baba kostümü giymiş diğeri ise beyaz aşçı önlüğü giymiş ve fotoğraf çektiriyorlardı.Akşam haberlerde görünce anladım ki beyaz önlük giyen  Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann’mış.

 

Beypazarı Belediyesi Uluslararası Ekmek Festivalinde

Beypazarı Belediyesi Uluslararası Ekmek Festivalinde

Beypazarı Belediyesi Uluslararası Ekmek Festivalinde yoğun ilgi gören stantlardan bir diğeriydi diyebilirim.Ayrıca Ankara Tarım İl Müdürlüğü de ayrı bir stant açarak Ankara’nın (Beypazarı’nın) ekmek kültürü hakkında bilgiler veriyordu.2 tane video çektim, bu bölümde kalabalık olmasın diye aşağıdaki linke tıklayarak açılan sayfada tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Detaylar İçin Tıklayın

Beypazarı Belediyesi Uluslararası Ekmek Festivalinde yoğun ilgi gören standlardan birisiydi.Özellikle Beypazarı kurusu ilgi odağı oldu.Belediye standında ürünlerin çok hesaplı oluşu gözümüzden kaçmadı.

Beypazarı Belediyesi Uluslararası Ekmek Festivalinde

Beypazarı Belediyesi Uluslararası Ekmek Festivalinde

Beypazarı Belediyesi standından yoğurtlu ekmek aldık, pide şeklinde görünütüsü olan, içinde yoğurt veya lor peyniri gibi bir şey vardı, ve otlu bir karışımdı.Tadı ise fena değildi, denenmesi gereken değişik bir lezzet.

Ankara Tarım İl Müdürlüğü Uluslararası Ekmek Festivalinde

Bu standda en çok beğendiğim ürün Beypazarı kurusuydu, 2 çeşidi vardı. Yetkililere merak edip sordum, yumuşak olan 1 sefer fırınlanmış, kıtır olan ise 2/3 sefer fırınlanmış.Kıtır olan Beypazarı kurusunu hiçbir markette bulamayacağınızı hatırlatır, ekmek festivali girişinde sağda bulunan bu standa uğramadan gitmeyin diyorum.

 

Özgünaydın Fırın Uluslararası Ekmek Festivalinde

Özgünaydın Fırın Uluslararası Ekmek Festivalinde

Özgünaydın Fırın standında ekmeğin için de FIRAT yazısı görünce meraklı bir şekilde sormaya başladık ve keyifli bir sohbet oldu.İşte o çok özel röportajımızla sizleri baş başa bırakıyorum.

Detaylar İçin Tıklayın

Özgünaydın Fırın Ekmek Festivaline Özel İsim Yazdı

Özgünaydın Fırın Uluslararası Ekmek Festivalinde

Özgünaydın Fırın Uluslararası Ekmek Festivalinde

Özgünaydın Fırın Uluslararası Ekmek Festivalinde

Özgünaydın Fırın Uluslararası Ekmek Festivalinde

 

Vakfıkebir Ekmek Uluslararası Ekmek Festivalinde

Vakfıkebir Ekmek Uluslararası Ekmek Festivalinde

Türkiye’nin en çok bilinen ekmek türü sanırım Trabzon Vakfıkebir Ekmeği olsa gerek.Vakfıkebir ekmeğini bu kadar çok bilindiği için fuarda da haliyle ilgilenen çok oluyor.Detaylar için tıklayın.

Detaylar İçin Tıklayın

Vakfıkebir Ekmek Uluslararası Ekmek Festivalinde Vakfıkebir ekmeği bu bölümde teşhir amaçlı sergilenirken, satın almak isteyenler için fuar alanıdan sahne platformunun sağında Trabzon yöresel ürünleri satış standından alınabiliyor.Sadece ekmek satılmıyor, Vakfıkebir Tereyağı  gibi süt ve süt ürünleri de satışı yapılıyor.Sizlere tavsiyem özellikle tereyağı alacaksanız tadarak alın, sonra memnuniyetsizlik olmasın.

Vakfıkebir Ekmek Standına ait Video

Vakfıkebir Ekmek Uluslararası Ekmek Festivalinde

Vakfıkebir Ekmek Uluslararası Ekmek Festivalinde

Vakfıkebir Ekmek Uluslararası Ekmek Festivalinde

Vakfıkebir Ekmek Uluslararası Ekmek Festivalinde

Vakfıkebir Ekmek Uluslararası Ekmek Festivalinde

Vakfıkebir Ekmek Uluslararası Ekmek Festivalinde

Vakfıkebir Ekmek Uluslararası Ekmek Festivalinde

Vakfıkebir Ekmek Uluslararası Ekmek Festivalinde

 

Bonelli Uluslararası Ekmek Festivalinde

Bonelli’den Uluslararası Ekmek Festivaline Özel İndirim

Festivalde Somuncu Baba standının tam karşısında yer alan Bonelli standında keyifli ve uzun bir röportaj gerçekleştirdim.Tanıtım amacıyla ekşi mayalı ekmeğin festivala özel 2,5₺ satıldığını öğrendim, çekim sonrası ekmek almaya geldik ve hediye ekmek verdiler…İşte uzunca anlattım bir yazı olup fermentasyon ve probiyotikler konularına da kısa kısa girdiğim o yazımız aşağıdaki linke tıklayarak ulaşmak okumanızı öneririm.

Detaylar İçin Tıklayın

Bonelli standında bilgi aldığımız ekşi maya ile yapılan ekmek, teknolojinin son harikası makinalar kullanılarak el değmeden üretilmeye başlanmış.Normal şartlarda bu tür ekşi mayalı ekmekler genel olarak el işçiliği ile üretiliyor.Hem ekmeğin geleneksel lezzetini korumak hemde teknoloji ile el değimeden üretildiği için büyük bir alkışı hak eden bir ürün olduğunu sanırım söylememe gerek yok.

Raf ömrü 3 gün olan ekşi mayalı ekmek, buzdolabında +4 kısmında 1 hafta saklanabilirken buzlukda ise bu süre daha da uzuyor.

Buğdaylar taş değirmende çekilerek üğütülüyor, içine herhangi bir katkı maddesi ilave edilmiyormuş.Bu da önemli bir ayrıntı olduğunu hatırlatmakda fayda var.Marketen alınan ekmeklerin içinde birçok katkı maddesi tartışıla dursun, çoçukluğumuzdaki gibi (sizi bilemem kendimden söz ediyorum) geleneksel yöntemlerle üğütmek (içindeki kepekleriyle beraber) ve ekşi maya ile yoğuruluyor. Hemen kısa bir hatırlatmada bulunalım, ekşi maya aynı zamanda bir fermantasyon (mayalanma süreci) olup yararlı bakteriler yani probiyotikler konusuna giriyor.

Probiyorikler, prebiyotikler ve fermente gıdalar denilince kafanızda şimşekler çakmıştır, hatta bunları Dr.Yavuz Dizdar hocadan son zamanlarda katıldığı bir çok tv kanalındaki sohbetinde işitmiş olmalısınız.Kim bu Yavuz Dizdar diye merak edenler için aşağıda hemen bir resmini ve krişeleşmiş ünlü sözünü ekliyorum 🙂

Dr.Yavuz Dizdar 1 Kaşık Turşu Suyunda 1Milyon Probiyotik Var

Evet yukarıdaki fotoğrafda gördüğünüz Dr.Yavuz Dizdar hocamızın sayesinde beynimiz çöl olmakdan son anda kurtuldu diyen kaç kişiyiz, aşağıya yorum yazmayı unutmayın.Probiyotiklerle ilgili örnekler verecek olursak, ev yapımı turşu ve turşu suyu, ev yapımı yoğurt, ev yapımı tarhana veya yaş tarhana diyebilirim.

Bonelli Uluslararası Ekmek Festivalinde

Bonelli ürünlerini tüm Çağdaş marketlerden satın alabilirsiniz.Ekmek festivale özel ürün tanıtım amacıyla 2,5₺ den satılıyor.Ekmek festivaline gidemeyenler olabilir, denemek amacıyla maketten alabilirsiniz.

Ekmek festivalde çektiğim videonun nerede yayınlanacağını sordular, bende kişisel bloğumda yayınlayacağımı ve siteme ekleyeceğimi belirttim.Video çekimleri bitip alışveriş için tekrar standa geldik ve ekmeklerden alacaktım, fakat görevli arkadaşlar ücretsiz olarak deneyimlememiz için bize ekşi mayalı ekmek ile kepek ekmeği hediye ettiler, kendilerine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.

Aşağıdaki video da festivalden aldığım broşürleri ve hediye ekmeği kısaca anlattım, dilimledim.

 

Mayaköy Ekmeği Uluslararası Ekmek Festivalinde

Mayaköy Ekmeği Uluslararası Ekmek Festivalinde

Mayaköy Ekmeği festival alanın iç bölümünde ve sahnenin tam karşındaydı.İç bölümdeki statları gezerken mutlaka önünden geçmişsinizdir.Yerleşim olarak stratejik bir noktadadaydı, bu yüzden stanttaki kalabalık hiç bitmiyordu.Çok kalabalık olduğu için ve fazla zamanım olmadığından ürünlerden bazılarının olduğu kısa bir video çektim.Aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

Detaylar İçin Tıklayın

Mayaköy Ekmeği Uluslararası Ekmek Festivalinde Mayaköy Ekmeği standında siyez unundan yapılan ekmeklerde yer alıyordu, sonradan fark ettik.

Mayaköy Ekmeği Uluslararası Ekmek Festivalinde

 

Annem Ekmeği Uluslararası Ekmek Festivalinde

Annem Ekmeği Uluslararası Ekmek Festivalinde

Ekmek festivalinde butik tarzda üretim yapan bir hanımefendi ile karşılaştım.Ürünleri ve fiyatları hakkında kısa bilgilerden oluşan mini bir video çektim. İnstagram da çok güzel paylaşımları var, instagram kullanan ziyaretçilerime tavsiye ediyorum, ekmek fiyatları, iletişim bilgileri ve videoyu izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Detaylar İçin Tıklayın

Annem Ekmeği Uluslararası Ekmek Festivalinde

Ekşi mayalı ekmekler için Polatlı Kırtızlar un kullanıldığı gibi diğer un çeşitleri de kullanılıyormuş.Kısaca ekmek fiyatları şu şekildedir.

Capata ekmek 5₺     Patatesli ekmek (Tokat yöresine ait) 10₺

Ekşi mayalı bazlama 2’li 10₺    Zerdaçallı Ekmek 15₺

İletişim Bilgileri www.instagram.com/annem_ekmegi/ Whatsapp: 0530 962 0660 mail: annem.ekmegi@gmail.com

İnstagramda güzel paylaşımları olan bu hanımfendi ile fırsatım olursa, yeni bir tanıtıcı yazı yazarak daha geniş kitlelere tanıtmayı düşünüyorum, instagramda yayınladığı ekmek fotoğraflarına hayran kaldım, ve tanıtılmayı gerçekten hak ettiğini düşünüyorum.

https://isacoturoglu.com.tr/yorum/eksi-mayali-tulayin-annem-ekmegi-ekmek-festivalinde.html

 

İtalya Büyükelçiliği Uluslararası Ekmek Festivalinde


İtalya Büyükelçiliği standında pek bir şey kalmamış.Kısa bir video çekip diper standda geçitik.

Almanya Büyükelçiliği Uluslararası Ekmek Festivalinde


Almanya Büyükelçiliği standında fazla bi şey kalmamış sadece limonlu kek vardı.

Arjantin Büyükelçiliği Uluslararası Ekmek Festivalinde


Arjantin Büyükelçiliği standında ekmek tatlısı vardı bir parça daddım.Sonra bilgi almak için biraz sordum, tabi görevlinin yardımı sayesinde çeviri yapılarak ekmek tatlısının nasıl yapıldığını öğrendik.Ekmek tatlısını yapan kişi Arjantin Büyükelçisinin eşi Karolina hanım olduğunu öğrendim.Videoyu sonuna kadar izlemenizi öneriyorum.

Kuveyt Büyükelçiliği Uluslararası Ekmek Festivalinde


Kuveyt Büyükelçiliği standında zahterli ekmek ve yöresel bir çay vardı.Çayın tadını beğenmedim, zaten orda da söyledim.Zahterin faydalarını araştırmanızda fayda var.

Fas Büyükelçiliği Uluslararası Ekmek Festivalinde


Fas Büyükelçiliği standında kuskus ikram ediliyordu, yetişemedik biz geldik kuskus bitti.Yeşil çay vardı, içine nane konuluyor, Fas’da çok popüler bir içecektir.Ekmeğe dair bir şey görmedim, yetişemediğim için olabilir.

Bosna Hersek Büyükelçiliği Uluslararası Ekmek Festivalinde


Bosna Hersek Büyükelçiliğinde birbirinden güzel unlu kurabiyeler vardı.

Ankara Turizm İl Müdürlüğü Ekmek Festivalinde


Fuar alana girişte sağda bulunan ilk stanttan Ankara Turizm Haritası alabilirsiniz

 

Gıda Vizyon TV Uluslararası Ekmek Festivalinde

Gıda Vizyon TV Uluslararası Ekmek Festivalinde

Gıda Vizyon Tv Uluslararası Ekmek Festivaline ciddi anlamda medya desteği veren bir kurum olduğunu belirtmek gerekir.Youtube da festival hakkında detaylı bilgiler paylaştı.Ekmek festivali boyunca da çeşitli röportajlar ile geniş kitlelere festival coşkusunu aktardı.

Hacettepe Üniversitesi Uluslararası Ekmek Festivalinde


Hacettepe Üniversitesi Uluslararası Ekmek Festivalinde vardı ama Gazi ve Atılım üniversitelerin standları kapalıydı.Biz fuarın ilk günü gittiğimiz için diğer üniversite stantlarının diğer günlerdeki durumu hakkında bir bilgim yok, muhtemelen hafta içi için personel ayarlayamamış olabilirler.

Patentli Ekmek Heykelleri Uluslararası Ekmek Festivalinde


Osi-Art Patentli Ekmek Heykelleri fuara güzel bir hava kattığını söylemek de fayda var, önünde bolca fotoğraf çektirmek isteyenleri bekliyordu.

Yöresel Bıçak Sanayi Uluslararası Ekmek Festivalinde


Ekmek olur da fuarda ekmeği kesmek için bıçak olmaz mı. Sürmene Bıçak Sanayi dünyaca üne sahip olup, işte Sürmene’den gelen Yörsel Bıçak Sanayii standında kısa bir tanıtıcı video…

Turkish Culinary Academy Uluslararası Ekmek Festivalinde

TCA akademi profesyonel aşçılık eğitimi vermekte olup videodan detaylara ulaşabilirsiniz.

Yepaş Ekmek Uluslararası Ekmek Festivalinde

Yepaş Ekmeğin standında bulunan devasa ekmek haber kanallarında yer aldı.Adı Banina Ekmek diye geçiyor ağırlığı 50kg olup 50 yıl ömrü bulunuyormuş.

Altındağ Belediyesi Uluslararası Ekmek Festivalinde

Altındağ Belediyesi Uluslararası Ekmek Festivalinde

Altındağ  Belediyesinin Ankara’da en çok dikkatleri üzerine çekmeyi başaran projelerinden birisi olan Altınköy, Ekmek Festivalinde görmek beni mutlu etti.Ekmeğini tattık kardeşim de beğendi, unu kek yapımı için alacaktık fakat bu undan sadece ekmek olur dedikleri için almadık, almak isteyenlere tavsiye ederim taş değirmende üğütülüyor. Altındağ Belediyesi standında bolca broşür ve afiş aldım.

Ankara Halk Ekmek Uluslararası Ekmek Festivalinde

Ankara Halk Ekmek Uluslararası Ekmek Festivalinde Ankara Halk Ekmek Uluslararası Ekmek Festivalinde
Ankara Halk Ekmek standı ürün çeşitliliği bakımından en zengin stant olduğunu belirtmek isterim, bu kadar çok ürünü olduğunu bilmiyordum, Ekmek Festivali olmasa haberimiz olmayacaktı.

Mauri Maya Sanayi Ekmek Festivalinde

Mauri Maya Sanayi Ekmek Festivalinde Mauri Maya Sanayi Ekmek Festivalinde

KİBEM Mutfak Uluslararası Ekmek Festivalinde

KİBEM Mutfak Uluslararası Ekmek Festivalinde KİBEM Mutfak Uluslararası Ekmek Festivalinde

Ekşi Maya Uluslararası Ekmek Festivalinde

Ekşi Maya Uluslararası Ekmek Festivalinde Ekşi Maya Uluslararası Ekmek Festivalinde

Başkent Fırın Makine Uluslararası Ekmek Festivalinde

Başkent Fırın Makine Uluslararası Ekmek Festivalinde Başkent Fırın Makine Uluslararası Ekmek Festivalinde

Gastronomiss Holistik Yaşam Uluslararası Ekmek Festivalinde

Kütahya Porselen Uluslararası Ekmek Festivalinde

Ergünler Fırın Uluslararası Ekmek Festivalinde

Simit Dünyası Uluslararası Ekmek Festivalinde

Fuar alanın girişinde haşhaşlı simit tattık, gerçekten çok nefis bir tadı vardı.

 Turkish Culinary Academy Uluslararası Ekmek Festivalinde

Ankara Makarna Uluslararası Ekmek Festivali

Nuh’un Ankara Makarnası Ekmek Festivalinin 2. günü mobil aracıyla festivale katılmış.Biz ilk gün gittiğimiz için görmemiştim, paylaşımlardan buldum siteye ekledim.

Uluslararası Ekmek Festivali Ulusal Kanallarda

Uluslararası Ekmek Festivali Ulusal Kanallarda

Uluslararası Ekmek Festivali bir çok ulusal tv kanalına haber konusu oldu ama çoğu videoyu bulamadım, bulduklarımı da burada yayınlıyorum.Ulusal Kanal röportaj yaparken yakaladık ve bizle röportaj yaptılar, hepsi ve daha fazlası için tıklayın.

Detaylar İçin Tıklayın

Uluslararası Ekmek Festivalinde TV 24

Kanal D Haber Uluslararası Ekmek Festivalinde

Anadolu Ajansı Uluslararası Ekmek Festivalinde

Kırım Haber Ajansı Uluslararası Ekmek Festivalinde

Sayfa altına sitemizdeki yazımız hakkında düşüncelerini yazmanızı rica ediyorum ve 2.Ekmek Festivali için önerileri de belirtebilirsiniz.

2.Uluslararası Ekmek Festivali 2018 Cer Modern Ankara

2.Uluslararası Ekmek Festivali 2018 Cer Modern Ankara

https://isacoturoglu.com.tr/akm-fuar/2-uluslararasi-ekmek-festivali-2018-cer-modern-ankara.html

CENNETTE İLK SOFRA KİTABINI YAZAN BİLGE KADIN “MİNE ATAMAN”

CENNETTE İLK SOFRA KİTABINI YAZAN BİLGE KADIN “MİNE ATAMAN”

https://isacoturoglu.com.tr/yorum/cennette-ilk-sofra-kitabini-bilge-kadin-mine-ataman-yazdi.html

Uluslararası 2.Ekmek Festivali Basın Toplantısı Yapıldı
Uluslararası 2.Ekmek Festivali Basın Toplantısı Yapıldı

https://isacoturoglu.com.tr/akm-fuar/uluslararasi-2-ekmek-festivali-basin-toplantisi-yapildi.html